CIGR VI 2019

セッション情報

Oral Session

Food Quality

[4-1330-D] Food Quality (2)

2019年9月4日(水) 13:30 〜 14:30 Room D (4th room)

Chair:Nurheni Sri Palupi(Bogor Agricultural University, Indonesia)

13:30 〜 13:45

*Nurheni Sri PALUPI1,2, Endang Prangdimurti1,2, Didah Nur Faridah1,2, Muhammad Hasriandy Asyhari3 (1. Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Bogor Agricultural University(Indonesia), 2. Southeast Asian Food and Agricultural Science and Technology (SEAFAST) Center, Bogor Agricultural University(Indonesia), 3. Food Science Graduate Program, Graduate School, Bogor Agricultural University(Indonesia))

×

認証

抄録パスワード認証
抄録の閲覧にはパスワードが必要です。パスワードを入力して認証してください。

×

要旨・抄録、PDFの閲覧には参加者用アカウントでのログインが必要です。参加者ログイン後に閲覧・ダウンロードできます。
» 参加者用ログイン