- Opening Ceremony
2019年9月4日(水) 08:40 〜 09:00 Hall A (Main Hall)
Chair:Alaa El-Din Bekhit(University of Otago, New Zealand), Amauri Rosenthal(Embrapa Food Technology, Brazil), Dongxiao Sun-Waterhouse(NZIFST, New Zealand)
14件中 (1 - 10)
2019年9月4日(水) 08:40 〜 09:00 Hall A (Main Hall)
Chair:Alaa El-Din Bekhit(University of Otago, New Zealand), Amauri Rosenthal(Embrapa Food Technology, Brazil), Dongxiao Sun-Waterhouse(NZIFST, New Zealand)
2019年9月4日(水) 09:00 〜 10:15 Hall A (Main Hall)
Chair:Amauri Rosenthal(Embrapa Food Technology, Brazil)
2019年9月4日(水) 10:15 〜 12:00 Hall A (Main Hall)
Chair:Teodoro Espinosa-Solares(Universidad Autónoma Chapingo, Mexico), Daisuke Hamanaka(Kagoshima University, Japan)
2019年9月4日(水) 10:15 〜 12:00 Room C (3rd room)
Chair:Anthony Mutukumira(Massey University, New Zealand), siti nurjanah(Bogor Agricultural University)
2019年9月4日(水) 10:15 〜 12:00 Room D (4th room)
Chair:Yutaka Kitamura(University of Tsukuba, Japan), Mizuki Tsuta(National Agriculture and Food Research Organization)
2019年9月4日(水) 13:30 〜 15:30 Hall A (Main Hall)
Chair:Olaniyi A. Fawole(Stellenbosch University, South Africa), nutthachai pongprasert(King Mongkut's University of Technology Thonburi, Thailand)
2019年9月4日(水) 13:30 〜 14:30 Room C (3rd room)
Chair:Rosires Deliza(Embrapa Food Technology, Brazil)
2019年9月4日(水) 13:30 〜 14:30 Room D (4th room)
Chair:Nurheni Sri Palupi(Bogor Agricultural University, Indonesia)
2019年9月4日(水) 14:45 〜 15:30 Room C (3rd room)
Chair:Ahmad Al-Mallahi(Dalhousie University, Canada)
2019年9月4日(水) 14:45 〜 15:15 Room D (4th room)
Chair:Yukiharu Ogawa(Chiba University, Japan)