Opening Remarks (09:00 〜 09:05)
セッション情報
シンポジウム
シンポジウムB
[SB3] シンポジウムB3:「Innovation and International Collaboration of Food Science and Technology-Promotion of Inbound Tourism Market: Food Diversity as a Key Concept and Industrial Challenges-」
国際交流シンポジウム(IUFoST-Japanー国際交流委員会共催 協賛:一般財団法人旗影会)
2024年8月30日(金) 09:00 〜 11:40 S1会場 (2F 201)
世話人:松村 康生(京都大学生存圏研究所)、本城 賢一(九州大学大学院 農学研究院)
09:05 〜 09:45
*Shinya Yokoyama1 (1. Food Diversity Inc.)
09:45 〜 10:15
*Greg de St. Maurice1 (1. Keio University )
10:15 〜 10:45
*Seishu Gen1 (1. Agnavi Co. Ltd. )
10:45 〜 11:10
*Cheng Lihong1 (1. Tokyo Medical and Dental University)
11:10 〜 11:35
*Chang YongJin1 (1. Yaegaki Biotechnology, Inc.)
Closing Remarks (11:35 〜 11:40)