14:30 〜 14:50
[29-A-07] Tribology and Perception of Micro-aerated Chocolate
キーワード:Perception, Texture, Touch, Friction, Mechanics
要旨・抄録、PDFの閲覧には参加者用アカウントでのログインが必要です。参加者ログイン後に閲覧・ダウンロードできます。
» 参加者用ログイン
Symposia
Symposia “Reunite, Invigorate and Create an Inspiring Future” » Bio-Inspired Tribology (invited and designated speakers only)
2023年9月29日(金) 13:30 〜 15:10 会場 A (メインホール)
Alison Dunn (University of Illinois Urbana-Champaign, USA)
Koji Yamamoto (Doshisha University, Japan)
14:30 〜 14:50
キーワード:Perception, Texture, Touch, Friction, Mechanics
要旨・抄録、PDFの閲覧には参加者用アカウントでのログインが必要です。参加者ログイン後に閲覧・ダウンロードできます。
» 参加者用ログイン