9:00 AM - 9:15 AM
〇米山 弥也子1, 岡 大貴2, 高野 克己2, 辻井 良政2 (1.東農大院応生・農化, 2.東農大応生・農化)
Oral presentation
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Fri. Aug 27, 2021 9:00 AM - 10:45 AM Room A (A)
座長:安田 みどり(西九州大学)、和田 浩二(琉球大学・農)
1〜3 安田みどり(西九州大学)
4〜7 和田浩二(琉球大学・農)
9:00 AM - 9:15 AM
〇米山 弥也子1, 岡 大貴2, 高野 克己2, 辻井 良政2 (1.東農大院応生・農化, 2.東農大応生・農化)
9:15 AM - 9:30 AM
〇広瀬 直人1, 豊川 哲也1, 高良 健作2, 和田 浩二2 (1.沖縄県工業技術センター, 2.琉球大学農学部・資源)
9:30 AM - 9:45 AM
〇小泉 次郎1 (1.(地独)道総研食加研)
9:45 AM - 10:00 AM
〇安田 みどり1, 田端 正明2 (1.西九州大, 2.佐賀大)
10:00 AM - 10:15 AM
〇入江 実月1, 酒井 貴博2, 赤木 由美子2, 鈴木 寿嗣2, 中村 哲也2, 川村 出1 (1.横浜国立大学, 2.長谷川香料)
10:15 AM - 10:30 AM
〇曾 伝濤1, 吉﨑 由美子1, 奥津 果優1, 二神 泰基1, 玉置 尚徳1, 髙峯 和則1 (1.鹿大・農・焼酎発酵センター)
10:30 AM - 10:45 AM
〇古居 優季1, 髙坂 玲加2, 増田 千夏2, 大上 歩1, 前迫 一輝1, 坂本 裕香2, 三好 規之3, 赤川 貢4, 石井 剛志1,2 (1.神院大・院・栄養, 2.神院大・栄養, 3.静県大・院・薬食, 4.阪府大・院・生環)
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