9:00 AM - 9:15 AM
〇橋本 篤1, 末原 憲一郎1, 三木 智士2 (1.三重大学大学院, 2.和弘食品(株))
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Fri. Aug 27, 2021 9:00 AM - 10:45 AM Room B (B)
座長:米満 宗明(九州産業大学)、野間 誠司(佐賀大学)
1〜3 米満宗明(九州産業大学)
4〜7 野間誠司(佐賀大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇橋本 篤1, 末原 憲一郎1, 三木 智士2 (1.三重大学大学院, 2.和弘食品(株))
9:15 AM - 9:30 AM
〇金出 愛生1, 小栁 理紗1, 野間 誠司2,3, 出村 幹英2, 林 信行2,3 (1.佐賀大学大学院農学研究科, 2.佐賀大学教育研究院, 3.鹿児島大学大学院連合農学研究科)
9:30 AM - 9:45 AM
〇田川 丈真1, 野間 誠司2,3, 出村 幹英2, 林 信行2,3 (1.佐賀大学農学研究科, 2.佐賀大学教育研究院自然科学域農学系, 3.鹿児島大学大学院連合農学研究科)
9:45 AM - 10:00 AM
〇舩津 保浩1, 前田 圭介1, 前田 尚之1, 西尾 柚香2, 野村 透美2, 小林 一人2 (1.酪農大食と健康, 2.日本ピュアフード)
10:00 AM - 10:15 AM
〇米満 宗明1, 中山 素一1 (1.九州産業大学)
10:15 AM - 10:30 AM
〇坂本 竜也1, 細見 亮太1, 福間 康文2, 吉田 宗弘1, 福永 健治1 (1.関西大, 2.氷温研)
10:30 AM - 10:45 AM
〇石塚 小彩1, 中島 肇1 (1.和洋女子大大学院)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In