9:00 AM - 9:15 AM
〇河西 拓朗1, 黒川 将2, 岡田 雄治2, 小林 りか1, 成澤 直規1, 竹永 章生1 (1.日本大学, 2.アヲハタ株式会社 研究センター)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Fri. Aug 27, 2021 9:00 AM - 10:45 AM Room D (D)
座長:阿久澤 さゆり(東京農業大学)、小林 りか(日本大学)
1〜4 阿久澤さゆり(東京農業大学)
5〜7 小林りか(日本大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇河西 拓朗1, 黒川 将2, 岡田 雄治2, 小林 りか1, 成澤 直規1, 竹永 章生1 (1.日本大学, 2.アヲハタ株式会社 研究センター)
9:15 AM - 9:30 AM
〇小川 明子1, 安達 峰子1, 高田 直輝1, 吉村 和馬1, 平井 浩1 (1.日清オイリオグループ株式会社)
9:30 AM - 9:45 AM
〇安孫子 眞鈴1, 香田 智則1, 西尾 太一1, 相澤 悠樹2, 西岡 昭博1 (1.山形大院・有機, 2.山形大・工)
9:45 AM - 10:00 AM
〇田口 拓実1, 大西 未紗1, 勝野 那嘉子2, 今泉 鉄平2, 西津 貴久2 (1.岐阜大院, 2.岐阜大)
10:00 AM - 10:15 AM
〇阿久澤 さゆり1, 佐々木 裕太2, 峰村 貴央3, 大坪 恭子4, 西山 雪乃5, 花城 勲5 (1.東京農大・健康, 2.東京農大院・健康, 3.千葉県立保健医療大・栄養, 4.三和澱粉工業(株)・研究開発, 5.鹿児島大・食料生命)
10:15 AM - 10:30 AM
〇吉田 亜矢加1, 森 大輔1, 北秋 亘平1, 栗田 賢一1 (1.グリコ栄養食品株式会社)
10:30 AM - 10:45 AM
〇田中 理祥1, 山田 昌治2, 杉山 健二郎2, 飯島 陽子2, 前田 竜郎1 (1.帝京平成大健康メディカル, 2.工学院大先進工学部)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In