9:00 AM - 9:15 AM
〇濱野 梢1, 小泉 亮輔2, 入澤 友啓1,2, 多田 耕太郎1,2 (1.東京農大院農・畜産, 2.東京農大農・デザイン)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Fri. Aug 27, 2021 9:00 AM - 10:45 AM Room E (E)
座長:中島 肇(和洋女子大学)、入澤 友啓(東京農業大学)
1〜3 中島 肇(和洋女子大学)
4〜7 入澤友啓(東京農業大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇濱野 梢1, 小泉 亮輔2, 入澤 友啓1,2, 多田 耕太郎1,2 (1.東京農大院農・畜産, 2.東京農大農・デザイン)
9:15 AM - 9:30 AM
〇中村 梨乃1, 齋藤 愛未1, 丸山 美香1, 田口 楓1, 廣田 圭佑1, 種村 昂洋1, 渡邉 雅貴1, 大迫 一史2, 林 清1 (1.東洋大学, 2.東京海洋大学)
9:30 AM - 9:45 AM
〇菅野 翠1, 鈴木 智典1, 新村 洋一1, 内野 昌孝1 (1.東京農業大・院・生命)
9:45 AM - 10:00 AM
〇栢木 麻衣1, 鈴木 智典1, 新村 洋一1, 内野 昌孝1 (1.東京農業大・院・生命)
10:00 AM - 10:15 AM
〇小田中 南弓1, 大野 明日香1, 田口 莉那1, 宮田 芽生1, 中島 肇1 (1.和洋女子大)
10:15 AM - 10:30 AM
〇中山 里彩1,2, 佐藤 万里1,2, 三枝 静江1,2, 磯野 未来1,2, 竹友 直生2 (1.都産技研, 2.元都食技セ)
10:30 AM - 10:45 AM
〇倉本 歩1, 坂野 太研1, 川島 巧1, 岡田 行夫1, 塩谷 茂信1, 佐藤 謙一郎1, 柳内 延也1 (1.東海物産株式会社)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In