9:00 AM - 9:15 AM
〇村山 友香1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環, 2.九大院・農)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Fri. Aug 27, 2021 9:00 AM - 10:45 AM Room I (I)
座長:稲津 康弘((国研)農研機構 食品研究部門)、益田 時光(九州大学)
1〜4 稲津康弘(農研機構食品研究部門)
5〜7 益田時光(九州大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇村山 友香1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環, 2.九大院・農)
9:15 AM - 9:30 AM
〇Phyo Htet Htet Kyaw1, Murayama Tomoka 1, Tanaka Shota 1, Futada Koshiro 1, Sato Jun 1, Masuda Yoshimitsu 1, Honjoh Ken-ichi 1, Miyamoto Takahisa 1 (1.Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Kyushu University)
9:30 AM - 9:45 AM
〇Zhang Yu1, Huang Hung-Hsin 1, Masuda Yoshimitsu 1, Honjoh Ken-ichi 1, Miyamoto Takahisa 1 (1.Department of Bioscience and Biotechnology, Graduate School of Bioresource and Bioenvironmental Sciences, Kyushu University)
9:45 AM - 10:00 AM
〇Shen Cunkuan1, Masuda Yoshimitsu2, Honjoh Kenichi2, Miyamoto Takahisa2 (1.Graduate School of Bioresource and Bioenvironmental Sciences, Kyushu University, 2.Faculty of Agriculture, Kyushu University)
10:00 AM - 10:15 AM
徳丸 瑞貴1, 〇成澤 直規1, 呉藤 伊織2, 佐賀 怜2, 一谷 正己2, 小林 りか1, 竹永 章生1 (1.日本大学大学院 生物資源科学研究科 生物資源利用科学専攻, 2.(株)伊藤園中央研究所)
10:15 AM - 10:30 AM
〇呉藤 伊織1, 佐賀 怜1, 一谷 正己1 (1.(株)伊藤園・中研)
10:30 AM - 10:45 AM
〇細谷 幸恵1, 中村 宣貴1, 鬼頭 英樹2, 稲津 康弘1 (1.(国研)農研機構 食品研究部門, 2.(国研)農研機構 遺伝資源研究センター)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In