1:15 PM - 1:30 PM
〇内村 美里1, 尾城 一恵1, 土屋 さくら1, 寺田 祐子1, 伊藤 圭祐1 (1.静岡県大・院・薬食)
Oral presentation
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Sat. Aug 28, 2021 1:15 PM - 3:45 PM Room A (A)
座長:西津 貴久(岐阜大学)、高良 健作(琉球大学)、伊藤 圭祐(静岡県立大学)
1〜4 西津貴久(岐阜大学)
5〜7 高良健作(琉球大学)
8〜10 伊藤圭祐(静岡県立大学)
1:15 PM - 1:30 PM
〇内村 美里1, 尾城 一恵1, 土屋 さくら1, 寺田 祐子1, 伊藤 圭祐1 (1.静岡県大・院・薬食)
1:30 PM - 1:45 PM
〇田中 礼央1, 塚越 詩織1 (1.雪印メグミルク(株))
1:45 PM - 2:00 PM
〇田中 将太1, 野田 智子1, 朴 辰現2, 井倉 則之3 (1.九大・院・生資環, 2.九大・農, 3.九大・院・農)
2:00 PM - 2:15 PM
〇吉原 綾乃1, 樵田 侑奈1, 坂元 渚1, 井倉 則之2 (1.九大・院・生資環, 2.九大・院・農)
2:15 PM - 2:30 PM
〇石間 拓海1, 仲西 由美子2, 西津 貴久3, 今泉 鉄平3, 勝野 那嘉子3 (1.岐阜大学院, 2.株式会社日清製粉グループ, 3.岐阜大学)
2:30 PM - 2:45 PM
〇西川 拓朗1, 神谷 仁2, 勝野 那嘉子3, 今泉 鉄平3, 西津 貴久3 (1.岐阜大院, 2.岐阜県農業技術センター, 3.岐阜大)
2:45 PM - 3:00 PM
〇長谷川 詩歩1, 明賀 博樹1, 中西 紫乃1 (1.長谷川香料(株))
3:00 PM - 3:15 PM
〇若山 正隆1, 芦野 祐尋1,2, 小倉 立己1,2, 大沼 広宜1,2, 曽我 朋義1, 冨田 勝1 (1.慶應大・先端生命研, 2.(公財)庄内産業振興セ)
3:15 PM - 3:30 PM
〇大江 萌那1, ヨナタン アシキン2, 新垣 江利子2, 笠松 久美3, 堀内 政宏3, 棚原 尚哉4, 高良 健作2, 和田 浩二2 (1.鹿大院・連合農, 2.琉大農・資源, 3.高田香料(株)・技術開発部, 4.沖縄農研セ)
3:30 PM - 3:45 PM
〇中下 千尋1, 桑野 裕美1, 小柳 菜々子1, 野中 志穂里1, 中村 真衣1, 中村 早百合1, 白土 英樹1 (1.熊本県立大学)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In