9:00 AM - 9:15 AM
〇島田 勇輝1, 武政 誠1 (1.東京電機大学)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Sat. Aug 28, 2021 9:00 AM - 11:30 AM Room B (B)
Chair:Makoto Miura
1〜3 石川大太郎(福島大学)
4〜7 福岡美香(東京海洋大学)
8〜10 三浦 靖(岩手大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇島田 勇輝1, 武政 誠1 (1.東京電機大学)
9:15 AM - 9:30 AM
峯岸 昴斗1, 〇菅野 さくら1, 高野 貴文2, 三浦 靖1 (1.岩手大, 2.ローランドDG(株))
9:30 AM - 9:45 AM
〇古澤 和也1, 木村 恒久1, 西嶋 茂宏1 (1.福井工業大学)
9:45 AM - 10:00 AM
〇施 雅芳1, Yoshida Yuichi2, Ishikawa Hitoshi3, Suetsune Yuji4, Geng Jie-Ting1, Osako Kazufumi1 (1.TUMSAT, Univ. Tokyo, 2.Nichimo Co., LTD. Tokyo, 3.Ecol Co., LTD. Osaka, 4.Mitejima Chemical Co., LTD. Osaka)
10:00 AM - 10:15 AM
〇藤井 智幸1, 日高 將文1, 門田 佳奈1, 石川 大太郎2 (1.東北大学大学院農学研究科, 2.福島大学食農学類)
10:15 AM - 10:30 AM
〇後藤 隆子1, 八木 謙一1 (1.東洋食品工業短期大学)
10:30 AM - 10:45 AM
〇八木 謙一1, 後藤 隆子1 (1.東洋食品工業短期大学)
10:45 AM - 11:00 AM
〇加古 嘉宏1, Llave Yvan1, 酒井 昇1, 福岡 美香1 (1.東京海洋大学大学院)
11:00 AM - 11:15 AM
〇Thongmeepech Apakorn1, 香田 智則1, 西岡 昭博1 (1.山形大院有機材料システム)
11:15 AM - 11:30 AM
〇吉川 宗寿1, 田縁 勝洋, 平井 剛, 宮下 慎一郎2, 南 和広2, 相根 義昌2, 中澤 洋三2 (1.東農大 生物産業 大学院, 2.東農大 生物産業 食香)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In