1:15 PM - 1:30 PM
〇足利 奈奈1, 大西 志全1, 神野 裕信1, 石田 悦基2, 渡邊 亜紀2 (1.(地独)道総研北見農試, 2.日清製粉(株))
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Sat. Aug 28, 2021 1:15 PM - 4:00 PM Room B (B)
座長:岡 大貴(東京農業大学)、野口 智弘(東京農業大学)、西岡 昭博(山形大学)
1〜4 岡 大貴(東京農業大学)
5〜7 野口智弘(東京農業大学)
8〜11 西岡昭博(山形大学)
1:15 PM - 1:30 PM
〇足利 奈奈1, 大西 志全1, 神野 裕信1, 石田 悦基2, 渡邊 亜紀2 (1.(地独)道総研北見農試, 2.日清製粉(株))
1:30 PM - 1:45 PM
〇三宅 将之1, 杉山 薫1, 中村 美香子1, 石田 悦基2, 渡邊 亜紀2, 大西 志全3, 神野 裕信3 (1.山崎製パン(株), 2.日清製粉(株), 3.(地独)道総研北見農試)
1:45 PM - 2:00 PM
〇杉山 薫1, 中村 美香子1, 石田 悦基2, 渡邊 亜紀2, 大西 志全3, 神野 裕信3 (1.山崎製パン(株), 2.日清製粉(株), 3.(地独)道総研北見農試)
2:00 PM - 2:15 PM
〇大谷 昌生1, 髙橋 明優1, Rahel Azad Noori Noori1, 金井 徳兼1 (1.神奈川工科大学)
2:15 PM - 2:30 PM
〇山田 盛二1 (1.SANTA Baking Lab.)
2:30 PM - 2:45 PM
〇山田 徳広1, 織田 奈央子1, 新名 洋美1, 杉野 香江2 (1.摂南大学, 2.三重短期大学)
2:45 PM - 3:00 PM
〇小﨑 智恵1, 川崎 春香1, 森田 こころ1, 中村 美里2, 浅野 桃子2, 藤井 恵子1 (1.日本女子大, 2.ユニテックフーズ(株))
3:00 PM - 3:15 PM
〇岡 大貴1, 髙野 克己1, 野口 智弘2 (1.東京農大応生・農化, 2.東京農大応生・食加技セ)
3:15 PM - 3:30 PM
小倉 海1, 河野 莉奈1, 佐藤 星来1, 〇大久保 剛1 (1.仙台白百合女子大学)
3:30 PM - 3:45 PM
〇渡辺 直人1, 今泉 鉄平2, 西津 貴久2, 勝野 那嘉子2 (1.岐阜大院, 2.岐阜大)
3:45 PM - 4:00 PM
〇江原 綾子1, 北村 豊2, 粉川 美踏2 (1.筑波大学大学院(生命環境), 2.筑波大学(生命環境))
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In