9:00 AM - 9:15 AM
〇小倉 立己1,2, 若山 正隆1, 芦野 祐尋1,2, 大沼 広宜1,2, 曽我 朋義1, 冨田 勝1 (1.慶応義塾大学 先端生命科学研究所, 2.(公財)庄内地域産業振興センター)
Oral presentation
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Sat. Aug 28, 2021 9:00 AM - 11:15 AM Room C (C)
Chair:Ishikawa Hiroya
1〜3 佐藤吉朗(東京家政大学)
4〜6 小倉立己(慶應義塾大学)
7〜9 石川洋哉(福岡女子大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇小倉 立己1,2, 若山 正隆1, 芦野 祐尋1,2, 大沼 広宜1,2, 曽我 朋義1, 冨田 勝1 (1.慶応義塾大学 先端生命科学研究所, 2.(公財)庄内地域産業振興センター)
9:15 AM - 9:30 AM
〇河野 誠1, 藤田 美菜1, 末吉 俊信1, 河野 正幸2, 池田 純子3 (1.(株)カワノラボ, 2.(株)cree, 3.マジェリカ・ジャパン(株))
9:30 AM - 9:45 AM
〇山口 浩輝1, 村居 景太2, 古内 覚2, 髙橋 一敏1, 笠松 千夏1, 田上 宇乃1, 巽 萌美1, 水越 利巳1, 宮野 博1, 岡内 俊太郎2, 杉木 正之1 (1.味の素(株), 2.(株)共立理化学研究所)
9:45 AM - 10:00 AM
〇佐野 勇気1, 高橋 洋武1, 橘田 規1, 照井 善光1, 望月 直樹2 (1.(一財)日本食品検査, 2.横浜薬科大学)
10:00 AM - 10:15 AM
〇青木 奈穂1, 玉井 友理2, 出口 朝渚2, 井上 由佳子2, 遠藤 玲奈2, 笠原 帆乃佳2, 重村 泰毅2, 佐藤 吉朗1,2 (1.東京家政大学大・院, 2.東京家政大)
10:15 AM - 10:30 AM
〇白土 遥菜1, 渡邉 聡美3, 脇山 元気2, 植木 達朗2, 小林 弘司3, 石川 洋哉3 (1.福岡女子大・院, 2.福岡県醤油醸造組合, 3.福岡女子大)
10:30 AM - 10:45 AM
〇榎本 剛司1, 三上 紗弥香1, 奥野 美帆1, 米村 晃子1 (1.日本電子株式会社)
10:45 AM - 11:00 AM
〇笠原 帆乃佳1, 重村 泰毅1, 佐藤 吉朗1 (1.東京家政大学)
11:00 AM - 11:15 AM
〇安慶名 夏鈴1, 粉川 美踏2, 北村 豊2 (1.筑波大院・生物資源, 2.筑波大・生命環境系)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In