1:15 PM - 1:30 PM
〇堂黒 翔太1, 君塚 高広1, 高山 和俊1, 吉田 幹彦1, 渕上 賢一1, 中里 孝史1 (1.一般財団法人 日本食品分析センター)
Oral presentation
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Sat. Aug 28, 2021 1:15 PM - 4:30 PM Room C (C)
Chair:Kiyotaka Nakagawa, Toshiro Matsui
1〜4 平 修(福島大学)
5〜8 仲川清隆(東北大学)
9〜13 松井利郎(九州大学)
1:15 PM - 1:30 PM
〇堂黒 翔太1, 君塚 高広1, 高山 和俊1, 吉田 幹彦1, 渕上 賢一1, 中里 孝史1 (1.一般財団法人 日本食品分析センター)
1:30 PM - 1:45 PM
〇大嶧 正隆1, Nguyen Thi Doan1, 田中 充2, 松井 利郎2,3 (1.九大院・生資環, 2.九大・五感デバイス研開セ, 3.九大院・農)
1:45 PM - 2:00 PM
〇咸 兌勳1, 田中 充2, 松井 利郎1 (1.九州大学大学院 生物資源環境科学府 生命機能科学専攻, 2.九州大学 五感応用デバイス研究開発センター )
2:00 PM - 2:15 PM
〇有馬 継士郎1, 田中 充2, 國武 友里3, 大野 直土3, 今村 美穂3, 松井 利郎4 (1.九大院・生資環, 2.九大・五感応用デバイス研開セ, 3.キッコーマン(株), 4.九大院・農)
2:15 PM - 2:30 PM
〇本田 千尋1, 矢野 碧子2, 柏木 豊2, 阿久澤 さゆり1, 徳岡 昌文2 (1.東農大・健康, 2.東農大・醸造)
2:30 PM - 2:45 PM
〇池田 隆造1, 鹿野 仁美1, 平 修1 (1.福島大学食農学類)
2:45 PM - 3:00 PM
〇鹿野 仁美1, 平 修1 (1.福島大・農)
3:00 PM - 3:15 PM
〇平 修1, 鹿野 仁美1, 安部 綾2, 小関 誠2 (1.福島大・農, 2.太陽化学(株))
3:15 PM - 3:30 PM
〇伊藤 隼哉1, 境野 眞善1, 清水 直紀1, 加藤 俊治1, 仲川 清隆1 (1.東北大院農・機能分子解析学)
3:30 PM - 3:45 PM
〇境野 眞善1,2, 伊藤 隼哉2, 加藤 俊治2,3, 清水 直紀2, 竹内 茂雄1, 今義 潤1,3, 仲川 清隆2,3 (1.(株)J-オイルミルズ , 2.東北大院農・機能分子解析, 3.東北大院農・J-オイルミルズ油脂イノベーション共同研究講座)
3:45 PM - 4:00 PM
〇乙木 百合香1, 加藤 俊治1, 石川 大太郎2, 仲川 清隆1 (1.東北大学・院・農, 2.福島大学・農)
4:00 PM - 4:15 PM
〇大井 聡美1, 加藤 俊治1, 中西 智美2, 中塚 雄己2, 瀬尾 幹子2, 仲川 清隆1 (1.東北大学, 2.かどや製油株式会社)
4:15 PM - 4:30 PM
〇加藤 俊治1, 乙木 百合香1, 仲川 清隆1 (1.東北大学大学院農学研究科 機能分子解析学分野)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In