9:00 AM - 9:15 AM
〇横坂 伸一1, 浅田 ゆり1, 松田 寛子1, 奈良井 朝子1 (1.日本獣医生命科学大学)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Sat. Aug 28, 2021 9:00 AM - 11:15 AM Room E (E)
座長:内野 昌孝(東京農業大学)、谷本 昌太(広島県立大)
1〜5 内野昌孝(東京農業大学)
6〜9 谷本昌太(広島県立大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇横坂 伸一1, 浅田 ゆり1, 松田 寛子1, 奈良井 朝子1 (1.日本獣医生命科学大学)
9:15 AM - 9:30 AM
〇上野 汐梨1, 金本 知子2, 原田 真穂2, 古田 歩3, 岡田 玄也3, 庄林 愛4, 谷本 昌太3 (1.県立広島大学大学院 総合学術研究科, 2.県立広島大学 人間文化学部, 3.県立広島大学 地域創生学部, 4.安田女子大学 家政学部)
9:30 AM - 9:45 AM
〇高谷 政宏1,2, 大和田 琢二2, 小田 有二2 (1.(公財)とかち財団, 2.帯畜大)
9:45 AM - 10:00 AM
〇富永 達矢1, 石井 正治2 (1.埼玉県産業技術総合センター北部研究所, 2.東京大学大学院農学生命科学研究科応用生命工学専攻)
10:00 AM - 10:15 AM
〇飯田 桃子1,2, 北原 拓真2, 山田 大樹2, 山内 宏昭1, 高田 兼則1, 中村 正1 (1.帯広畜産大学, 2.敷島製パン(株))
10:15 AM - 10:30 AM
〇楊 逸飛1 (1.東京工科大・院)
10:30 AM - 10:45 AM
小田 祥己1, 川嶋 亮1, 加藤 駿貴1, 太田 雅也2, 〇倉掛 昌裕1 (1.福山大学・海洋生物科学, 2.福山大学・生物工学)
10:45 AM - 11:00 AM
〇岡田 和之1, 渡部 優斗1, 志波 優2, 藤田 信之2, 吉川 博文2, 舟根 和美1 (1.山梨大学, 2.東京農大)
11:00 AM - 11:15 AM
〇遠藤 沙絵1, 鈴木 智典1, 新村 洋一1, 内野 昌孝1 (1.東京農業大・院・生命)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In