9:00 AM - 9:15 AM
〇神山 紀子1, 金子 成延2 (1.(国研)農研機構 食品研, 2.(国研)農研機構 作物研)
Oral presentation
C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products)
Sat. Aug 28, 2021 9:00 AM - 9:45 AM Room F (F)
座長:粉川 美踏(筑波大学)
1〜3 粉川美踏(筑波大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇神山 紀子1, 金子 成延2 (1.(国研)農研機構 食品研, 2.(国研)農研機構 作物研)
9:15 AM - 9:30 AM
〇仲島 日出男1, 成澤 朋之1, 杉山 健二郎2, 山田 昌治2 (1.埼玉県産技セ北部, 2.工学院大先進工応化)
9:30 AM - 9:45 AM
〇成澤 朋之1, 仲島 日出男1, 山下 治之2, 杉山 健二郎3, 乙部 千雅子4, 椎葉 究5, 山田 昌治3, 朝倉 富子2 (1.埼玉県産技セ北部, 2.東大院農応生化, 3.工学院大先進工応化, 4.農研機構, 5.東京電機大理工)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In