1:15 PM - 1:30 PM
〇吉岡 佐知子1, 大西 夏実2, 楠戸 邦弘1, 和田 瑞彩1, 野村 正人3, 菅野 憲一4, 渡邉 義之5, 澤邊 昭義1,2 (1.近畿大・農, 2.近畿大・院・農, 3.近畿大・工, 4.近畿大・産理工, 5.大阪府立大・生環科研)
Oral presentation
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Sat. Aug 28, 2021 1:15 PM - 4:15 PM Room G (G)
座長:増田 修一(静岡県立大)、白土 英樹(熊本県立大学)、澤邊 昭義 (近畿大学)
1〜4 増田修一(静岡県立大学)
5〜8 白土英樹(熊本県立大学)
9〜12 澤邊昭義(近畿大学)
1:15 PM - 1:30 PM
〇吉岡 佐知子1, 大西 夏実2, 楠戸 邦弘1, 和田 瑞彩1, 野村 正人3, 菅野 憲一4, 渡邉 義之5, 澤邊 昭義1,2 (1.近畿大・農, 2.近畿大・院・農, 3.近畿大・工, 4.近畿大・産理工, 5.大阪府立大・生環科研)
1:30 PM - 1:45 PM
〇田中 文人1, 澤邊 昭義1,2, 山盛 拓馬2, 竹田 竜嗣3, 岸本 賢治4 (1.近畿大院農, 2.近畿大学農学部, 3.関西福祉科学大学健康福祉学部, 4.株式会社ハーベリィアースストーリー)
1:45 PM - 2:00 PM
〇澤邊 昭義1,2, 田中 文人1, 島田 真奈美2, 竹田 竜嗣3, 西村 公一4 (1.近畿大学大学院農学研究科, 2.近畿大学農学部, 3.関西福祉科学大学健康福祉学部, 4.三国株式会社)
2:00 PM - 2:15 PM
〇松榮 美樹1, 丸岡 克哉2, 藤田 佳孝3, 澤邊 昭義2,1 (1.近畿大学大学院農学研究科, 2.近畿大学農学部, 3.王子食品(株))
2:15 PM - 2:30 PM
〇矢崎 湧紀1, 竹中 慶香1, 上田 修一郎2, 佐野 憲悟2, 西川 正純1 (1.宮城大, 2.伊豆食文化公園(株))
2:30 PM - 2:45 PM
〇夏目 公輔1, 西岡 優伎2, 堀西 朝子2,3, 尾﨑 嘉彦1,2 (1.近畿大学・院・生物理工学, 2.近畿大・生物理工, 3.和歌山ノーキョー食品工業(株))
2:45 PM - 3:00 PM
〇Bui Thi Bao Chau1, 粉川 美踏1, 北村 豊1 (1.University of Tsukuba)
3:00 PM - 3:15 PM
〇田代 萌香1, 大?? 蓮斗1, 奥田 朱那1,2, 島村 裕子1,2, 増田 修一1,2 (1.静岡県立大・食品栄養, 2.静岡県立大学大・院・薬食生命科学)
3:15 PM - 3:30 PM
〇小寺 美有紀1, 横山 慎一郎1, 江﨑 孝行2, 鈴木 徹2 (1.岐阜県食品科学研究所, 2.岐阜大)
3:30 PM - 3:45 PM
〇大橋 歩1, 小澤 祐介2, 成田 毅2, 岩井 邦久1,3 (1.弘前大・院・地域共創, 2.(株)合食, 3.弘前大・農生・食料資源)
3:45 PM - 4:00 PM
〇門脇 航1, 本田 沙理1, 藤浪 未沙2, 熊澤 茂則1 (1.静県大院・食品栄養, 2.株式会社希松)
4:00 PM - 4:15 PM
〇伊藤 蒼子1, 酒井 日菜子1, 中下 千尋1, 白土 英樹1 (1.熊本県立大学)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In