9:00 AM - 9:15 AM
〇柴田 恭輔1, 木村 太喜1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大・院・生資環, 2.九大・院・農)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Sat. Aug 28, 2021 9:00 AM - 10:15 AM Room H (H)
座長:武曽 歩(中村学園大学)、本城 賢一(九州大学)
1〜2 武曽 歩(中村学園大学)
3〜5 本城賢一(九州大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇柴田 恭輔1, 木村 太喜1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大・院・生資環, 2.九大・院・農)
9:15 AM - 9:30 AM
〇寺本 紡乃1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環, 2.九大院・農)
9:30 AM - 9:45 AM
〇吉井 英文1, Ariyanto Hermawan Dwi2, 戸所 健一3, 鈴木 基理人4, 立木 美保5 (1.摂南大学農学部, 2.Diponegoro University, 3.株式会社 日本農業, 4.株式会社 カネカ, 5.国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構)
9:45 AM - 10:00 AM
〇中川 賢治1, 山口 智1, 西田 毅1, 桶元 淳一2, 島本 国一1 (1.ケンコーマヨネーズ株式会社, 2.酪農学園大学)
10:00 AM - 10:15 AM
〇齋藤 加倫1, 岡 大貴2, 石田 一晃3, 篠崎 純子3, 入江 謙太朗4, 髙野 克己2, 野口 智弘5 (1.東京農大・院・応生・農化, 2.東京農大・応生・農化, 3.日清製粉G本社・基礎研, 4.日清製粉G本社・研推, 5.東京農大・応生・食加技セ)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In