9:00 AM - 9:15 AM
〇平田 夕夏1, 坂上 和1, 中道 璃名子1, 篠原 由依1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環境, 2.九大院・農院)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Sat. Aug 28, 2021 9:00 AM - 11:30 AM Room I (I)
座長:中山 二郎(九州大学)、細谷 幸恵((国研)農研機構 食品研究部門)、島村 裕子(静岡県立大学)
1〜4 中山二郎(九州大学)
5〜7 細谷幸恵(農研機構食品研究部門)
8〜10 島村裕子(静岡県立大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇平田 夕夏1, 坂上 和1, 中道 璃名子1, 篠原 由依1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環境, 2.九大院・農院)
9:15 AM - 9:30 AM
〇上土井 達哉1, 川畑 諄1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環, 2.九大院・農)
9:30 AM - 9:45 AM
〇井門 さら1, 木下 慧斗1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環, 2.九大院・農)
9:45 AM - 10:00 AM
〇木下 慧斗1, 井門 さら1, 上土井 達哉1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環, 2.九大院・農)
10:00 AM - 10:15 AM
〇大浦 由起乃1, 土屋 まどか1, 山梨 佑花1,2, 島村 裕子1,2, 岩佐 氏智3, 二階堂 勝3, 山内 恒治3, 鴨志田 真弓3, 増田 修一1,2 (1.静岡県大・食品栄養, 2.静岡県大・院・薬食生命科学, 3.森永乳業(株))
10:15 AM - 10:30 AM
〇五味 雄一郎1, 川崎 幸正1 (1.公益社団法人日本缶詰びん詰レトルト食品協会)
10:30 AM - 10:45 AM
〇城野 大輔1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院生資環, 2.九大院農院)
10:45 AM - 11:00 AM
〇稲津 康弘1, 中村 宣貴1, 細谷 幸恵1, 等々力 節子1 (1.(国研)農研機構 食品研究部門 食品安全・信頼グループ)
11:00 AM - 11:15 AM
〇小原 愛弥1, 力武 舞夢1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環, 2.九大院・農)
11:15 AM - 11:30 AM
〇力武 舞夢1, 益田 時光2, 坂本 英莉花1, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環, 2.九大院・農)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In