1:15 PM - 1:30 PM
〇宮下 哲郎1 (1.クラシエホームプロダクツ株式会社)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Sat. Aug 28, 2021 1:15 PM - 3:30 PM Room I (I)
座長:中山 素一(九州産業大学)、小林 弘司(福岡女子大学)
1〜4 中山素一(九州産業大学)
5〜9 小林弘司(福岡女子大学)
1:15 PM - 1:30 PM
〇宮下 哲郎1 (1.クラシエホームプロダクツ株式会社)
1:30 PM - 1:45 PM
〇青山 泰1, 横井 琢也1, 阿久澤 さゆり2 (1.(株)虎屋, 2.東京農大・健康)
1:45 PM - 2:00 PM
〇新名 祐作1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大・院・生資環, 2.九大・院・農)
2:00 PM - 2:15 PM
〇中川 義健1, 益田 時光2, 本城 賢一2, 宮本 敬久2 (1.九大院・生資環, 2.九大院・農)
2:15 PM - 2:30 PM
〇山﨑 雅子1, 棚町 佳代1, 金岡 正裕1, 齋藤 浩之2, 末野 愛李3, 中山 素一3 (1.株式会社 やまやコミュニケーションズ, 2.福岡県工業技術センター 生物食品研究所, 3.九州産業大学 生命科学部)
2:30 PM - 2:45 PM
〇菅本 晃子1, 古田 宗宜2, 奈須 敬之1, Hoang Minh Duc1, Jaroenkolkit Pruet1, 廣野 未来1, Huang Hung Hsin1, 益田 時光3, 本城 賢一3, 宮本 敬久3 (1.九大院・生資環, 2.中村学園大学・栄科, 3.九大院・農院)
2:45 PM - 3:00 PM
〇Lwin Su Zar Chi1, Hirono Miku1, Nasu Takayuki1, Masuda Yoshimitsu1, Honjoh Ken-ichi 1, Miyamoto Takahisa1 (1.Graduate School of Bioresource and Bioenvironmental Sciences, Kyushu University)
3:00 PM - 3:15 PM
〇Phan Nguyen Trang1,2, Masuda Yoshimitsu1, Honjoh Ken-ichi1, Tong Thi Anh Ngoc2, Miyamoto Takahisa1 (1.Division of Food Science and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Kyushu University, 2.Department of Food Technology, College of Agriculture, Can Tho University)
3:15 PM - 3:30 PM
〇Noor Mohammadi Tahir1, Li Yuncheng1, Shen Cunkuan1, Masuda Yoshimitsu1, Honjoh Ken-ichi1, Miyamoto Takahisa1 (1.Graduate School of Bioresource and Bioenvironmental Sciences, Kyushu University)
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