9:00 AM - 9:15 AM
〇坂倉 幹始1, 塩田 晃久1 (1.エーエムアール株式会社)
Oral presentation
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Sat. Aug 28, 2021 9:00 AM - 11:30 AM Room K (K)
Chair:Yasuhiro Funatsu
1〜4 大西 正展(三栄源エフ・エフ・アイ株式会社)
5〜7 舩津保浩(酪農学園大学)
8〜10 西川章江(大阪教育大学)
9:00 AM - 9:15 AM
〇坂倉 幹始1, 塩田 晃久1 (1.エーエムアール株式会社)
9:15 AM - 9:30 AM
〇佐藤 広顕1, 南雲 和佳子1, 相根 義昌1, 池濱 清治2, 吉田 浩一2, 遠藤 明仁1, 山﨑 雅夫1 (1.東京農業大学生物産業学部食香粧化学科, 2.アルファ・モス・ジャパン㈱))
9:30 AM - 9:45 AM
〇柳本 正勝1 (1.食品と味研究所)
9:45 AM - 10:00 AM
〇堀口 俊英1, 山内 淳2, 谷岡 由梨3, 古庄 律4 (1.堀口珈琲研究所, 2.東農大 院 食農, 3.東農大 院 共生, 4.東農大 院 環境)
10:00 AM - 10:15 AM
〇畠山 慎一郎1,2, 河口 俊儀1, 山口 拓也1, 吉原 大翔1, 秋山 正行1, 高橋 加奈1, 小泉 玲子1, 武田 安弘1, 粉川 美踏3, 北村 豊3 (1.森永乳業株式会社 , 2.筑波大院・生命地球, 3.筑波大・生命環境)
10:15 AM - 10:30 AM
〇ヴーティ ゴアン1, 石丸 幹二2, 西川 章江1 (1.大阪教育大学, 2.佐賀大学)
10:30 AM - 10:45 AM
〇太田 美樹1, 石原 清香1, 後藤 佳代1, 栗田 真衣1, 中馬 誠1, 船見 孝博1 (1.三栄源エフ・エフ・アイ(株))
10:45 AM - 11:00 AM
〇西村 亮我1, 中本 裕之1, 長畑 雄也2, 清水 里奈2, 小林 太1 (1.神戸大院, 2.(株)J-オイルミルズ)
11:00 AM - 11:15 AM
〇干野 隆芳1 (1.アヲハタ株式会社)
11:15 AM - 11:30 AM
〇黒飛 知香1, 干野 隆芳2, 籠島 梨乃3, 大本 奈摘3, 甚田 なつみ3 (1.広島修道大, 2.アヲハタ(株), 3.広島文教大)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In