1:15 PM - 1:30 PM
〇折居 千賀1 (1.公益財団法人東洋食品研究所)
Oral presentation
B 食品機能 (Food Function)
Sat. Aug 28, 2021 1:15 PM - 4:00 PM Room K (K)
座長:西園 祥子(崇城大学)、中河原 俊治(藤女子大学)、佐藤 匡央(九州大学)
1〜4 西園祥子(崇城大学)
5〜7 中河原俊治(藤女子大学)
8〜11 佐藤匡央(九州大学)
1:15 PM - 1:30 PM
〇折居 千賀1 (1.公益財団法人東洋食品研究所)
1:30 PM - 1:45 PM
池山 菜緒2, 坂本 光央2, 大熊 盛也2, 平本 茂1, 王 建鵬1, 刀祢 重信1, 〇椎葉 究1 (1.東京電機大学, 2.理化学研究所)
1:45 PM - 2:00 PM
〇菅野 貴女1, 田村 一二2, 宮良 孝子3, 馬場 研斗2, 小金井 恵2, 夏目 みどり2, 萱嶋 泰成4, 今井 伸二郎1 (1.東京工科大・院・バイオ・情報メディア研究科, 2.(株)明治, 3.Meiji Seika ファルマ(株), 4.山梨学院短大・食物栄養科)
2:00 PM - 2:15 PM
平川 望美1, 坂田 未羽1, 藤田 史歩1, 田村 一二2, 宮良 孝子3, 馬場 研斗2, 小金井 恵2, 夏目 みどり2, 今井 伸二郎4, 〇萱嶋 泰成1 (1.山梨学院短大, 2.(株)明治, 3.Meiji Seika ファルマ(株), 4.東京工科大)
2:15 PM - 2:30 PM
〇大濱 美穂1, 大島 秀男2, 佐々木 康人2, 高柳 雅義2, 今井 伸二郎3 (1.東京工科大・院, 2.日東富士製粉(株), 3.東京工科大)
2:30 PM - 2:45 PM
佐竹 可衣1, 石倉 恵介2, 藤井 績3, 松本 直幸4, 松村 正隆5, 瓜生 圭介6, 〇西園 祥子1 (1.崇城大・院・工学, 2.城西大・経営, 3.荒尾市民病院, 4.熊本県立大・環境共生, 5.熊本大・院・教育学, 6.備前化成)
2:45 PM - 3:00 PM
〇駒谷 初音1, 尾方 みのり1, 高尾 郁歩1, 平井 静1, 浅岡 卓也2, 三木 祐香2, 江頭 祐嘉合1 (1.千葉大・院, 2.昭和産業(株))
3:00 PM - 3:15 PM
〇坂井 絵理1, 石塚 あかり1, 石橋 里音1, 中川 絵夢1, 成田 晴菜1, 岡崎 由佳子2, 中河原 俊治1 (1.藤女子大学 人間生活学部 食物栄養学科, 2.藤女子大学 人間生活学部 人間生活学科)
3:15 PM - 3:30 PM
〇小名 俊博1,2, 丈'束 純子2,1, 清野 晃之3 (1.九州大学 大学院 農学研究院 環境農学部門, 2.(株)小名細胞アッセイ技術研究所, 3.函館工業高等専門学校)
3:30 PM - 3:45 PM
〇古庄 律1,2, 小暮 更紗2, 羽石 悠里3, 谷岡 由梨2,1, 山内 淳1, 渡邉 章4, 伏見 善也4 (1.東農大・院・国際・食農, 2.東農大・院・農・共生, 3.東農大・院・応生・食栄, 4.富士食品工業(株))
3:45 PM - 4:00 PM
〇野村 拓也1, 北風 智也2, 芦田 均1 (1.神戸大・院・農, 2.大阪府大・院・生命環境)
Please log in with your participant account.
» Participant Log In