12:00 PM - 12:25 PM
○松田 亙1 (1. 北海道魚醤油生産組合 事務局長)
公開ランチョンシンポジウム
Fri. Aug 30, 2019 12:00 PM - 1:40 PM A会場 (本館3階 352講義室)
世話人:舩津 保浩(酪農学園大学)、吉川 修司(北海道総合研究機構食品加工研究センター)
12:00 PM - 12:25 PM
○松田 亙1 (1. 北海道魚醤油生産組合 事務局長)
12:25 PM - 12:55 PM
○高木 毅1 (1. 静岡県水産技術研究所 開発加工科長)
12:55 PM - 1:25 PM
○佐々木 努1 (1. キッコーマン食品株式会社 品質管理部長)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In