日本食品科学工学会第68回大会

講演情報

一般講演

B 食品機能 (Food Function)

[3L05-06] 血圧調節

2021年8月28日(土) 10:00 〜 10:30 L会場 (L)

座長:田中 充(九州大学)、田中 愛健(九州大学大学院)

10:15 〜 10:30

[3La06] Hesperidin in Fermented Mikan Tea Induces Anti-hypertensive Effect in SHRs via the Activation of Aortic MasR Axis

〇Gao Guanzhen1、Abe Chizumi 1、Nectoux Alexia1、Huang Shu-Wei1、Miyata Yuji2、Tanaka Kazunari 3、Tanaka Takashi4、Yamamura Haruo5、Matsui Toshiro1 (1.Faculty of Agriculture, Kyushu University、2.Nagasaki Agricultural and Forestry Technical Development Center、3.Department of Nutrition, University of Nagasaki、4.Graduate School of Biochemical Science, Nagasaki University、5.Charle Corporation, Ltd.)