The 69th Annual Meeting of JSFST

Presentation information

Young Scholars and International sessions (Poster presentation)

[若手の会ポスター]D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Poster: Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)

[PD] [若手の会ポスター]D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Poster: Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)

Wed. Aug 24, 2022 9:00 AM - 5:00 PM Poster room 4 (PD)

[PD-75] 植物油の種類がフライ食品の揚げ衣の嗜好特性に及ぼす影響

○平野 智也1、杉山 淳二2、村井 千津子2、竹本 早希2、勝野 那嘉子3、今泉 鉄平3、西津 貴久3 (1. 岐阜大学大学院、2. オリザ油化株式会社、3. 岐阜大学)