3:15 PM - 3:30 PM
○水野 義隆1、西村 園子1、椛島 真一郎1、鍋田 優1、稲津 康弘2 (1. ライオンハイジーン株式会社、2. (国研)農研機構)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Fri. Aug 26, 2022 3:15 PM - 5:00 PM Room F (F)
Chair:Shota KOYAMA
座長
1-4:田村
5-6:小山
3:15 PM - 3:30 PM
○水野 義隆1、西村 園子1、椛島 真一郎1、鍋田 優1、稲津 康弘2 (1. ライオンハイジーン株式会社、2. (国研)農研機構)
3:30 PM - 3:45 PM
○細谷 幸恵1、中村 宣貴1、鬼頭 英樹1、稲津 康弘1 (1. (国研)農研機構)
3:45 PM - 4:00 PM
○Amalia Ghaisani Komarudin1,3、Nei Daisuke2、Kameya Hiromi2、Sotome Itaru1、Araki Tetsuya1 (1. The University of Tokyo、2. Institute of Food Research, NARO、3. Institut Teknologi Bandung, Indonesia)
4:00 PM - 4:15 PM
○政所 謙吾1、君島 愛美1、呉藤 伊織2、佐賀 怜2、一谷 正己2、成澤 直規1、竹永 章生1 (1. 日大・院・生物資源、2. (株)伊藤園・中研)
4:15 PM - 4:30 PM
4:30 PM - 4:45 PM
○國場 幸輔1、野村 佳歩2、鈴木 智典3、新村 洋一4、内野 昌孝5 (1. 東京農業大学大学院、2. 東京農業大学、3. 東京農業大学、4. 東京農業大学、5. 東京農業大学)
4:45 PM - 5:00 PM
○當間 樹1、内野 昌孝6、村松 良樹2、SOKLY SORM2、関戸 元恵3、村松 朱喜4、CHIM CHAY5、新村 洋一6、鈴木 智典6、野村 佳歩6 (1. 東京農業大学大学院 生命科学研究科、2. 東京農業大学 生産環境工学科、3. 山梨学院短期大学 食物栄養科、4. 昭和女子大学 健康デザイン学科、5. Royal University of Agriculture, Phnom Penh, Cambodia、6. 東京農業大学 分子微生物学科)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In