Session information
研究発表
FoodLife
食生活2
Sun. Jul 3, 2022 10:40 AM - 11:40 AM roomB (Lecture room4)
座長:磯﨑 尚子(富山大学)
10:40 AM - 11:00 AM
〇Makiko Ishikawa1, Miho Kawamura2 (1. 伊奈町立小針小学校、2. 埼玉大学教育学部)
11:00 AM - 11:20 AM
〇Sachie KUZUKAWA1, Yoko OKA2 (1. 横浜市立鴨志田中学校、2. 佐賀大学大学院(元))
11:20 AM - 11:40 AM
[2B07] Current Status and Challenges of Cooking Practices and Related Activities in Home Economics during the Covid-19 Pandemic
-An analysis from a survey of public schools in Chiba-
〇Setsuko Nakayama1, Chie Yoneda1, Yoshiko Shoji2, Mika Tsuyukubo3 (1. 千葉大学教育学部、2. 千葉大学教育学部(非)、3. 東洋大学食環境科学部)