The 66th Annual Meeting of JSFST

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一般講演

栄養成分(タンパク質,炭水化物,脂質,ビタミン,ミネラル)

[2Cp] 栄養成分(タンパク質,炭水化物,脂質,ビタミン,ミネラル)

Fri. Aug 30, 2019 3:00 PM - 5:15 PM C会場 (本館3階 354講義室)

座長:川村 出(横浜国立大学)、谷 史人(京都大学)、仲川 清隆(東北大学)

2Cp01~2Cp03:川村 出
2Cp04~2Cp06:谷 史人
2Cp07~2Cp09:仲川 清隆

3:30 PM - 3:45 PM

[2Cp03] Evaluation of high thermal-oxidative stability of rice bran oil (RBO) via classical and modern mass spectrometric methods

○Rahmania Halida1、Kazue SAWADA2,1、Shunji KATO1、Hiroyuki HASHIMOTO2、Kiyotaka NAKAGAWA1 (1. Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University、2. Tsuno Food Industrial Co., Ltd.)