2:00 PM - 2:15 PM
○髙橋 柾1、Tentang Fahrurrozi3、野村 佳歩2、鈴木 智典2、Puspita Lisdiyanti3、新村 洋一2、内野 昌孝2 (1. 東京農業大・院・生命・微生物、2. 東京農業大・生命・微生物、3. インドネシア科学院・海洋・陸生生物産業研究センター)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Fri. Aug 26, 2022 2:00 PM - 5:30 PM Room A (A)
Chair:yujin shigeta, Ayano Watanabe, Naoko Yuno-Ohta
重田 有仁:1-4
渡邊 彩乃:5-8
半田 明弘:9-12
2:00 PM - 2:15 PM
○髙橋 柾1、Tentang Fahrurrozi3、野村 佳歩2、鈴木 智典2、Puspita Lisdiyanti3、新村 洋一2、内野 昌孝2 (1. 東京農業大・院・生命・微生物、2. 東京農業大・生命・微生物、3. インドネシア科学院・海洋・陸生生物産業研究センター)
2:15 PM - 2:30 PM
○折居 千賀1 (1. (公財)東洋食品研究所)
2:30 PM - 2:45 PM
○高 悦1、宮城 怜奈1、椎葉 究1 (1. 東京電機大学)
2:45 PM - 3:00 PM
○青戸 元1、柏葉 彩圭1、眞榮田 麻友美2、𠮷川 潤2、前橋 健二2 (1. 東京農大院・醸造、2. 東京農大・醸造)
3:00 PM - 3:15 PM
3:15 PM - 3:30 PM
○藤橋 ひとみ1、佐々木 敏1 (1. 東京大学大学院 医学系研究科)
3:30 PM - 3:45 PM
○丸山 裕慎1、小澤 敦揮2、山﨑 栄次1、藤原 孝之3 (1. 三重県工業研究所、2. 四日市地域防災総合事務所、3. 中部大学)
3:45 PM - 4:00 PM
○近藤 徹弥1、三井 俊1、伊藤 彰敏1、伊東 寛明1 (1. あいち産業科学技術総合センター 食品工業技術センター)
4:00 PM - 4:15 PM
○石井 恵1、鷲尾 建紀1 (1. 岡山県農林水産総合センター 農業研究所 環境研究室)
4:15 PM - 4:30 PM
4:30 PM - 4:45 PM
○荘 葦白1、謝 博全1 (1. 台湾大農)
4:45 PM - 5:00 PM
○Bui Thi Bao Chau1、粉川 美踏2、Tran Thu Tra3、野崎 翔平2、三浦 謙治2、北村 豊2 (1. Univ. Tsukuba Grad School of Science and Technology、2. Univ. Tsukuba Faculty of Life and Environmental Sciences、3. Univ. Tsukuba Grad School of Comprehensive Human Sciences)
5:00 PM - 5:15 PM
○杉本 雅信1、信川 省吾1、猪股 克弘1 (1. 名古屋工業大学大学院)
5:15 PM - 5:30 PM
○宮本 敢太1、李 潤珠1、鈴木 徹1 (1. 東京海洋大学)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In