2:00 PM - 2:15 PM
○村松 良樹1、橋口 真宜2、米 大海2、川上 昭太郎1 (1. 東農大、2. 計測エンジニアリングシステム(株))
Oral presentation
C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products)
Fri. Aug 26, 2022 2:00 PM - 5:15 PM Room G (G)
Chair:Yukinori SATO, Toshihisa Ohno, Tetsuya Kondo
佐藤 之紀:1-4
大能 俊久:5-8
近藤 徹弥:9-11
2:00 PM - 2:15 PM
○村松 良樹1、橋口 真宜2、米 大海2、川上 昭太郎1 (1. 東農大、2. 計測エンジニアリングシステム(株))
2:15 PM - 2:30 PM
木天 梨佳子1、○陶 慧1、LLAVE Yvan2、福岡 美香2 (1. 日本大学 生物資源科学部 食品生命学科、2. 東京海洋大学 海洋科学部 食品生産科学科)
2:30 PM - 2:45 PM
○大島 達也1、中野 浩平1、常田 充男2、足立 朋子2、今泉 鉄平3 (1. 岐阜大・院、2. (株)中西製作所、3. 岐阜大)
2:45 PM - 3:00 PM
○石田 恭平1、北村 豊1、粉川 美踏1 (1. 筑波大・院・理工情報)
3:00 PM - 3:15 PM
3:15 PM - 3:30 PM
○野口 晟太郎1、堀西 朝子2,3、尾崎 嘉彦3 (1. 近畿大・院・生物理工、2. 和歌山ノーキョー食品工業(株)、3. 近畿大・生物理工)
3:30 PM - 3:45 PM
○捨田利 望実1、齋藤 加倫2、岡 大貴3、野口 智弘4、石田 一晃1、篠崎 純子1、入江 謙太朗5 (1. (株)日清製粉G本社・基礎研、2. 東京農大院応生・農化、3. 東京農大応生・農化、4. 東京農大応生・食加技セ、5. (株)日清製粉G本社・研推)
3:45 PM - 4:00 PM
○児子 隆英1、堂野 将弘1、伊丹 ひかる2、赤澤 隆志3、小川 雅廣2 (1. (株)第一化成、2. 香川大・院・農、3. 宮城大・食)
4:00 PM - 4:15 PM
○前橋 健二1、柳原 尚之2,4、眞榮田 麻友美1、𠮷川 潤1、阿久澤 さゆり3、穂坂 賢1、藤井 暁5、長野 正信5、小泉 幸道1 (1. 東京農大・醸造、2. 東京農大院・醸造、3. 東京農大・食品安全健康、4. 柳原料理教室、5. 坂元醸造(株))
4:15 PM - 4:30 PM
4:30 PM - 4:45 PM
○髙瀬 章吾1、長谷川 怜加1、松川 泰治1、岡田 光平2、柴田 満穂3 (1. UHA味覚糖株式会社、2. 岡田精工株式会社、3. 株式会社夢実耕望)
4:45 PM - 5:00 PM
○島田 勇輝1、武政 誠1 (1. 東京電機大学)
5:00 PM - 5:15 PM
○古屋 佳叡1、武政 誠1 (1. 東京電機大学大学院)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In