The 70th Annual Meeting of JSFST

Presentation information

Oral presentation

A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)

[2E6p] Food Analysis

Fri. Aug 25, 2023 3:00 PM - 6:00 PM Room E6 (E102)

座長:加藤  毅(一般財団法人日本食品分析センター)、高橋 洋武((一財)日本食品検査)、松藤  寛(日本大学)

5:45 PM - 6:00 PM

[2E611] 精米歩合の異なる酒米における浸漬に伴う水溶性物質変化

○若山 正隆1,2、安達 成美2,3、佐藤 美夢2,4、門脇 里恵2、芦野 祐尋2,4、大沼 広宜2,4、小倉 立己2、市村 明士5 (1. 愛媛大・医農、2. 慶應大・先端生命研、3. 山形県、4. (公財)庄内産業振興セ、5. (株)アスク)

Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.

Password