9:35 AM - 9:50 AM
[1A-1] 日本における麻婆豆腐の伝来と受容
-調味料・香辛料によるタイプ分類-
*福留 奈美1, 小磯 華織1 (1.東京聖栄大)
口頭発表
食文化・食生活
Tue. Sep 7, 2021 9:30 AM - 10:30 AM 口頭発表A (A会場)
座長:笠松 千夏 (味の素株式会社)
9:30~9:35 実行委員長開会挨拶
9:35 AM - 9:50 AM
*福留 奈美1, 小磯 華織1 (1.東京聖栄大)
9:50 AM - 10:05 AM
*福田 翼1, 小林 聡子1, 辰野 竜平1, 古下 学1 (1.水産機構・水大校)
10:05 AM - 10:20 AM
*清水 達也1, 田中 柚菜1, 林田 日菜子1, 吉江 明広1, 松下 実代2, 竹中 徹男1, 小西 雄大1, 伏木 亨3, 山崎 英恵1 (1.龍谷大・院, 2.神戸女子大, 3.甲子園大)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In