The Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science, 2021

Session information

ポスター(家庭料理)

家庭料理(特別企画)

[P‐k39~46]九州・沖縄

[P-k39] 福岡県の家庭料理 行事食の特徴

-SDGsにつながる地域の正月料理とお盆の料理-

*松隈 美紀1, 入来 寛1, 御手洗 早也伽1, 仁後 亮介2, 熊谷 奈々1, 吉岡 慶子1, 山本 亜衣3, 猪田 和代4, 秋永 優子5, 楠瀬 千春6, 八尋 美希7, 三成 由美1 (1.中村学園大, 2.中村学園大短大, 3.九州女子大, 4.元太刀洗病院, 5.福岡教育大, 6.九州栄養福祉大, 7.近畿大九州短大)

[P-k45] 鹿児島県の家庭料理 行事食の特徴

-自然豊かな薩摩の祝い食-

木之下 道子1, *木下 朋美2, 大山 典子3, 山下 三香子2, 久留 ひろみ6, 進藤 智子3, 山﨑 歌織4, 新里 葉子1, 森中 房枝5 (1.鹿児島純心女子大, 2.鹿児島県立短大, 3.鹿児島純心女子短大, 4.鹿児島女子短大, 5.長崎純心大, 6.奄美食育食文化プロジェクト)

×

Authentication

Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.

×

Please log in with your participant account.
» Participant Log In