[P-k25] 大阪府の家庭料理 行事食の特徴
-正月と祭りを中心に-
*東根 裕子1, 阪上 愛子2, 澤田 参子3, 原 知子4, 八木 千鶴5, 山本 悦子6 (1.甲南女子大, 2.元堺女子短大, 3.元奈良文化女子短大, 4.滋賀短大, 5.千里金蘭大, 6.元大阪夕陽丘学園短大)
ポスター(家庭料理)
家庭料理(特別企画)
*東根 裕子1, 阪上 愛子2, 澤田 参子3, 原 知子4, 八木 千鶴5, 山本 悦子6 (1.甲南女子大, 2.元堺女子短大, 3.元奈良文化女子短大, 4.滋賀短大, 5.千里金蘭大, 6.元大阪夕陽丘学園短大)
*中谷 梢1, 片寄 眞木子2, 坂本 薫3, 作田 はるみ4, 田中 紀子5, 富永 しのぶ6, 原 知子7, 本多 佐知子8 (1.関西福祉科学大, 2.元神戸女子短大, 3.兵庫県立大, 4.神戸松蔭女子学院大, 5.神戸女子大, 6.兵庫大, 7.滋賀短大, 8.神戸大・非)
*湯川 夏子1, 桐村 ます美2, 坂本 裕子3, 豊原 容子3, 福田 小百合4, 米田 泰子5 (1.京都教育大, 2.元成美大短大, 3.京都華頂大, 4.京都文教短大, 5.元京都ノートルダム女子大・院)
*久保 加織1, 石井 裕子2, 小西 春江3, 中平 真由巳4, 山岡 ひとみ4, 堀越 昌子5 (1.滋賀大, 2.武庫川女子大・非, 3.元 園田学園女子短大, 4.滋賀短大, 5.元 滋賀大)
*島村 知歩1, 喜多野 宣子2, 志垣 瞳3, 三浦 さつき1 (1.奈良佐保短大, 2.大阪国際大, 3.元帝塚山大)
*三浦 加代子1, 川島 明子1, 川原﨑 淑子2, 橘 ゆかり3, 千賀 靖子4, 青山 佐喜子5 (1.園田学園女子大, 2.元園田学園女子大短大, 3.神戸松蔭女子学院大, 4.元樟蔭東短大, 5.元大阪夕陽丘学園短大)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In