The Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science, 2021

Presentation information

ポスター(家庭料理)

家庭料理(特別企画)

[P-k1~7]東北・北海道

[P-k1] 北海道の家庭料理 行事食の特徴

-大晦日・正月,北海道神宮例祭を中心に-

*坂本 恵1, 菅原 久美子2, 土屋 律子3, 村上 知子4, 伊木 亜子5, 菊地 和美6, 木下 教子7, 佐藤 恵8, 田中 ゆかり8, 藤本 真奈美8, 宮崎 早花9, 山口 敦子10 (1.札幌保健医療大, 2.元札幌国際大短大, 3.元北翔大 , 4.元北海道教育大, 5.函館短大, 6.藤女子大, 7.北翔大, 8.光塩短大 , 9.酪農学園大, 10.元天使大)

Keywords:北海道、家庭料理、行事食

Please log in with your participant account.
» Participant Log In