The 69th Annual Meeting of JSFST

Presentation information

Oral presentation

C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products)

[3Gp] 加工,製造技術

Fri. Aug 26, 2022 2:00 PM - 5:15 PM Room G (G)

Chair:Yukinori SATO, Toshihisa Ohno, Tetsuya Kondo

4:00 PM - 4:15 PM

[3Gp-08] 江戸期書物記載に従って製造した米酢の化学成分及び調味特性について

○前橋 健二1、柳原 尚之2,4、眞榮田 麻友美1、𠮷川 潤1、阿久澤 さゆり3、穂坂 賢1、藤井 暁5、長野 正信5、小泉 幸道1 (1. 東京農大・醸造、2. 東京農大院・醸造、3. 東京農大・食品安全健康、4. 柳原料理教室、5. 坂元醸造(株))