3:15 PM - 3:30 PM
○小林 裕太1、花房 俊亮1、齋藤 高弘2、田村 匡嗣2、嶋田 秀庸3、山下 創3 (1. 宇都宮大学大学院地域創生科学研究科、2. 宇都宮大学農学部、3. (株)ファーマーズ・フォレスト)
Oral presentation
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Fri. Aug 25, 2023 3:15 PM - 5:00 PM Room C17 (C402)
座長:西澤 果穂(龍谷大学)、吉田 誠一郎(北海道立総合研究機構)
1-3西澤果穂(龍谷大学)
4-6吉田誠一郎(北海道立総合研究機構)
3:15 PM - 3:30 PM
○小林 裕太1、花房 俊亮1、齋藤 高弘2、田村 匡嗣2、嶋田 秀庸3、山下 創3 (1. 宇都宮大学大学院地域創生科学研究科、2. 宇都宮大学農学部、3. (株)ファーマーズ・フォレスト)
3:30 PM - 3:45 PM
○岩松 渚1、齋藤 高弘2、田村 匡嗣2 (1. 宇都宮大学大学院地域創生科学研究科、2. 宇都宮大学農学部)
3:45 PM - 4:00 PM
○吉田 誠一郎1、小川 雄太1、近藤 永樹1、松嶋 景一郎1、佐藤 朋之2、田島 大敬3、河西 由喜3 (1. (地独)北海道立総合研究機構工業試験場、2. 北海道大学大学院農学研究院、3. 北海道ワイン(株))
休憩 (4:00 PM - 4:15 PM)
4:15 PM - 4:30 PM
○有井 康博1,2、宮本 歩実1、村上 くるみ1、西澤 果穂2,3 (1. 武庫川女子大・食物、2. 武庫川女子大・栄養科学研、3. 龍谷大・農)
4:30 PM - 4:45 PM
○後藤 理那1、村松 俊哉1、石川 沙也1、岸本 宗和1、中川 洋史1、久本 雅嗣1、奥田 徹1、渡辺(斉藤) 史恵1 (1. 山梨大・院)
4:45 PM - 5:00 PM
○平田 芳信1、中川 洋2、山内 宏樹2、金子 耕士2、萩原 雅人2、山口 秀幸3、大元 智絵3、勝野 那嘉子4、今泉 鉄平4、西津 貴久4 (1. 岐阜大院、2. (国研)原子力機構、3. 味の素(株)、4. 岐阜大)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In