The Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science, 2021

Presentation information

ポスター(家庭料理)

家庭料理(特別企画)

[P-k1~7]東北・北海道

[P-k3] 岩手県の家庭料理 行事食の特徴

-季節ごとの地場産物の活用-

*冨岡 佳奈絵1, 髙橋 秀子1, 長坂 慶子2, 魚住 惠3, 菅原 悦子4, 村元 美代5, 渡邉 美紀子1, 佐藤 佳織1, 阿部 真弓6, 松本 絵美2, 岩本 佳恵2 (1.修紅短大, 2.岩手県立大盛岡短大, 3.元岩手県立大盛岡短大, 4.元岩手大, 5.盛岡大, 6.元修紅短大)

Keywords:岩手県、家庭料理、行事食

Please log in with your participant account.
» Participant Log In