The Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science, 2021

Presentation information

ポスター(家庭料理)

家庭料理(特別企画)

[P-k15~24]東海・北陸

[P-k17] 静岡県の家庭料理 行事食の特徴

*新井 映子1, 高塚 千広2, 川上 栄子3, 市川 陽子4, 伊藤 聖子5, 神谷 紀代美6, 清水 洋子7, 竹下 温子8, 中川 裕子9, 村上 陽子8 (1.元静岡県立大, 2.東海大, 3.元常葉大, 4.静岡県立大, 5.梅花女子大, 6.浜松調理菓子専門学校, 7.元静岡英和学院大短大, 8.静岡大, 9.実践女子大)

Keywords:静岡県、家庭料理、行事食

Please log in with your participant account.
» Participant Log In