The Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science, 2021

Presentation information

口頭発表

肉・魚介・卵・豆腐

2B-12,13,14

Wed. Sep 8, 2021 2:00 PM - 3:00 PM 口頭発表B (B会場)

座長:菊﨑 泰枝 (奈良女子大学)

2:30 PM - 2:45 PM

[2B-14] 植物油の原料の違いが揚げ物の風味に及ぼす影響

*稲垣 瑠奈1, 中野 優子2, 風見 由香利2, 神保 聡子3, 高橋 美奈子3, 浦田 貴之3, 佐藤 瑶子1, 早川 文代2 (1.お茶の水女子大, 2.農研機構, 3.ボーソー油脂(株))

Keywords:植物油、官能評価、揚げ調理、TCATA法

Please log in with your participant account.
» Participant Log In