The 66th Annual Meeting of JSFST

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一般講演

フレーバー物質,色素

[3Aa] フレーバー物質,色素

Sat. Aug 31, 2019 9:00 AM - 11:30 AM A会場 (本館3階 352講義室)

座長:森山 洋憲(高知県工業技術センター)、井倉 則之( 九州大学)、榎本 俊樹(石川県立大学)

3Aa01~3Aa03:森山 洋憲
3Aa04~3Aa06:井倉 則之
3Aa07~3Aa10:榎本 俊樹

9:45 AM - 10:00 AM

[3Aa04] Effect of volatile compounds on the quality of Japanese fermented soy sauce

○王 碩1、Takehiro Tamura3、Nobuyuki Kyouno3、Xiaofang Liu1、Han Zhang1,2、Yoshinobu Akiyama1,2、Jie Yu Chen1,2 (1. Graduate School of Akita Prefectural University、2. Akita Prefectural University、3. Akita Prefectural Federation of Miso and Soy Sauce Manufacturers Cooperatives)