3:15 PM - 3:30 PM
○桂 博美1、松浦 実紀1、津中 梨沙1、石倉 美咲1 (1. 京都女子大学 食物栄養学科)
Oral presentation
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Fri. Aug 25, 2023 3:15 PM - 5:15 PM Room C1 (C201)
座長:石川 世菜(藤女子大学)、谷口 亜樹子(東京農業大学 )
1-4石川世菜(藤女子大学)
5-7谷口亜樹子(東京農業大学)
3:15 PM - 3:30 PM
○桂 博美1、松浦 実紀1、津中 梨沙1、石倉 美咲1 (1. 京都女子大学 食物栄養学科)
3:30 PM - 3:45 PM
○菊池 萌伽1、風見 真千子2、野口 治子2、谷口(山田) 亜樹子2 (1. 東京農大院農・デザイン、2. 東京農大農・デザイン)
3:45 PM - 4:00 PM
○堀川 未琴1、風見 真千子2、野口 治子2、谷口(山田) 亜樹子2 (1. 東京農大院農・デザイン、2. 東京農大農・デザイン)
4:00 PM - 4:15 PM
○谷口(山田) 亜樹子1、風見 真千子1、野口 治子1、吉田 真史2、佐藤 広顕3、内野 昌孝4 (1. 東京農大・農・ デザイン農学、2. 東京都市大・理工・自然科学、3. 東京農大・生物産業・ 食香粧化学、4. 東京農大・生命科学・ 分子微生物学)
休憩 (4:15 PM - 4:30 PM)
4:30 PM - 4:45 PM
○落合 優1 (1. 北里大・獣医・動物資源)
4:45 PM - 5:00 PM
○藤田 愛海1、岩崎 優1、重村 泰毅1 (1. 東京家政大学)
5:00 PM - 5:15 PM
○西澤 果穂1,3、有井 康博2,3 (1. 龍谷大・農、2. 武庫川女子大・食物、3. 武庫川女子大・栄養科学研)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In