3:15 PM - 3:30 PM
○飯島 陽子1、鈴木 香織2、神子 優穂1、有本 恭子3、早川 文代4 (1. 工学院大学、2. 神奈川工科大、3. 聖徳大・院、4. (国研)農研機構食品研究部門)
Oral presentation
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Fri. Aug 25, 2023 3:15 PM - 5:30 PM Room C3 (C203)
座長:杉浦 実(同志社女子大学)、中田 勇二(味の素株式会社)
1-4杉浦実(同志社女子大学)
5-8中田勇二(味の素株式会社)
3:15 PM - 3:30 PM
○飯島 陽子1、鈴木 香織2、神子 優穂1、有本 恭子3、早川 文代4 (1. 工学院大学、2. 神奈川工科大、3. 聖徳大・院、4. (国研)農研機構食品研究部門)
3:30 PM - 3:45 PM
○西村 耕作1、阿部 竜也1 (1. 公益財団法人東洋食品研究所)
3:45 PM - 4:00 PM
○勝山 響1、尾城 一恵1、平野 啓太2、寺田 祐子1、伊藤 圭祐1 (1. 静岡県大・院・薬食、2. 不二製油グループ本社(株))
4:00 PM - 4:15 PM
○中田 勇二1 (1. 味の素(株))
休憩 (4:15 PM - 4:30 PM)
4:30 PM - 4:45 PM
○石井 恵1、鷲尾 建紀1 (1. 岡山県農林水産総合センター 農業研究所 環境研究室)
4:45 PM - 5:00 PM
○笹井 実佐1、湯浅 佳奈1 (1. (公財) 東洋食品研究所)
5:00 PM - 5:15 PM
○井上 日都美1、岩見 理穂2、田村 佳子2、山本 広史2、飯島 陽子1 (1. 工学院大・院、2. キユーピー(株))
5:15 PM - 5:30 PM
○恒川 直己1、粉川 美踏2、北村 豊2 (1. 筑波大院・生物資源、2. 筑波大・生命環境系)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In