The 70th Annual Meeting of JSFST

Presentation information

Oral presentation

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)

[3C16a] Physical property of food

Sat. Aug 26, 2023 9:00 AM - 11:30 AM Room C16 (C401)

座長:阿久澤 さゆり(東京農業大学)、太田 尚子(日本大学 短期大学部 食物栄養学科)

9:30 AM - 9:45 AM

[3C1603] 凝固速度に着目した豆乳タンパク質の初期凝集体解析

○小谷野 真梨1、後藤 健1、会田 渉1、清水 将夫1、戸田 恭子2 (1. 花王(株)、2. (国研)農研機構 基盤技術研究本部 遺伝資源研究センター)

Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.

Password