- Oral Session
- | Postharvest/Food Technology and Process Engineering
2019年9月4日(水) 10:15 〜 12:00 Hall A (Main Hall)
Chair:Teodoro Espinosa-Solares(Universidad Autónoma Chapingo, Mexico), Daisuke Hamanaka(Kagoshima University, Japan)
17件中 (1 - 10)
2019年9月4日(水) 10:15 〜 12:00 Hall A (Main Hall)
Chair:Teodoro Espinosa-Solares(Universidad Autónoma Chapingo, Mexico), Daisuke Hamanaka(Kagoshima University, Japan)
2019年9月4日(水) 10:15 〜 12:00 Room C (3rd room)
Chair:Anthony Mutukumira(Massey University, New Zealand), siti nurjanah(Bogor Agricultural University)
2019年9月4日(水) 10:15 〜 12:00 Room D (4th room)
Chair:Yutaka Kitamura(University of Tsukuba, Japan), Mizuki Tsuta(National Agriculture and Food Research Organization)
2019年9月4日(水) 13:30 〜 15:30 Hall A (Main Hall)
Chair:Olaniyi A. Fawole(Stellenbosch University, South Africa), nutthachai pongprasert(King Mongkut's University of Technology Thonburi, Thailand)
2019年9月4日(水) 13:30 〜 14:30 Room C (3rd room)
Chair:Rosires Deliza(Embrapa Food Technology, Brazil)
2019年9月4日(水) 13:30 〜 14:30 Room D (4th room)
Chair:Nurheni Sri Palupi(Bogor Agricultural University, Indonesia)
2019年9月4日(水) 14:45 〜 15:30 Room C (3rd room)
Chair:Ahmad Al-Mallahi(Dalhousie University, Canada)
2019年9月4日(水) 14:45 〜 15:15 Room D (4th room)
Chair:Yukiharu Ogawa(Chiba University, Japan)
2019年9月4日(水) 16:00 〜 18:15 Hall A (Main Hall)
Chair:Lotis Escobin Mopera(University of the Philippines Los Banos, Philippines), Natthawuddhi Donlao(Mae Fah Luang University, Thailand)
2019年9月4日(水) 16:00 〜 18:15 Room C (3rd room)
Chair:Kornkanok Aryusuk(King Mongkut's University of Technology Thonburi, Thailand), Itaru Sotome(University of Tokyo, Japan)