2:45 PM - 3:00 PM
*林田 日菜子1, 岩田 真穂2, 松下 実代1,3, 清水 達也1, 小山 鐘平4, 山崎 英恵1 (1.龍谷大・院, 2.龍谷大, 3.神戸女子大, 4.(株) 神宗)
口頭発表
だし・調味料
Wed. Sep 8, 2021 2:45 PM - 3:30 PM 口頭発表A (A会場)
座長:真部 真里子 (同志社女子大学)
2:45 PM - 3:00 PM
*林田 日菜子1, 岩田 真穂2, 松下 実代1,3, 清水 達也1, 小山 鐘平4, 山崎 英恵1 (1.龍谷大・院, 2.龍谷大, 3.神戸女子大, 4.(株) 神宗)
3:00 PM - 3:15 PM
*湯浅 正洋1, 迫井 千晶2, 山田 研2, 秋元 真一郎2, 来島 壮3, 石川 伸一4, 冨永 美穂子5 (1.神戸大, 2.(株)辻料理教育研究所, 3.ヤマキ(株), 4.宮城大, 5.広島大)
3:15 PM - 3:30 PM
*冨永 美穂子1, 迫井 千晶2, 山田 研2, 秋元 真一郎2, 来島 壮3, 石川 伸一4, 湯浅 正洋5 (1.広島大, 2.(株)辻料理教育研究所, 3.ヤマキ(株), 4.宮城大, 5.神戸大)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In