11:15 AM - 11:30 AM
*柴 美佐紀1, 小川 麻衣2, 根谷 優美香2, 物延 緋奈2, 廣脇 里咲2, 森井 沙衣子3,4, 坂本 薫2,4 (1.兵庫県立大・院, 2.兵庫県立大, 3.兵庫県立大・非, 4.先端食科学研究センター)
口頭発表
調理方法・その他
Wed. Sep 8, 2021 11:15 AM - 12:00 PM 口頭発表B (B会場)
座長:飯島 久美子 (東洋大学)
11:15 AM - 11:30 AM
*柴 美佐紀1, 小川 麻衣2, 根谷 優美香2, 物延 緋奈2, 廣脇 里咲2, 森井 沙衣子3,4, 坂本 薫2,4 (1.兵庫県立大・院, 2.兵庫県立大, 3.兵庫県立大・非, 4.先端食科学研究センター)
11:30 AM - 11:45 AM
*野村 知未1, 古谷 規行2 (1.広島女学院大, 2.京都農技セ・農セ)
11:45 AM - 12:00 PM
*劉 尭煒1, 長尾 昭彦1, 小林 三智子1 (1.十文字学園女子大・院)
Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.
Please log in with your participant account.
» Participant Log In