The Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science, 2021

Presentation information

ポスター(家庭料理)

家庭料理(特別企画)

[P‐k31~38]中国・四国

[P-k32] 岡山県の家庭料理 行事食の特徴

*我如古 菜月1, 藤井 わか子2, 藤堂 雅恵3, 青木 三恵子4, 大野 婦美子5, 小川 眞紀子6, 加賀田 江里7, 槇尾 幸子8, 新田 陽子1, 人見 哲子3, 藤井 久美子9 (1.元岡山県立大, 2.美作大短大, 3.美作大, 4.元山陽学園短大, 5.元くらしき作陽大, 6.ノートルダム清心女子大, 7.中国短大, 8.元中国学園大, 9.山陽学園大)

Keywords:行事食、家庭料理、岡山県

Please log in with your participant account.
» Participant Log In