The Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science, 2021

Presentation information

ポスター(家庭料理)

家庭料理(特別企画)

[P-k15~24]東海・北陸

[P-k24] 三重県の家庭料理 行事食の特徴

-豊かなすし文化紹介-

*飯田 津喜美1, 磯部 由香2, 阿部 稚里1, 乾 陽子3, 奥野 元子4, 久保 さつき5, 小長谷 紀子6, 駒田 聡子7, 鷲見 裕子8, 成田 美代9, 萩原 範子10, 平島 円2, 水谷 令子5 (1.三重短大, 2.三重大, 3.鈴鹿大短大, 4.元島根県大短大, 5.元鈴鹿大, 6.安田女子大, 7.皇學館大, 8.元高田短大, 9.元三重大, 10.元名古屋学芸大・非)

Keywords:行事食、家庭料理、すし、三重県

Please log in with your participant account.
» Participant Log In