日本食品科学工学会第66回大会

講演情報

一般講演

フレーバー物質,色素

[3Aa] フレーバー物質,色素

2019年8月31日(土) 09:00 〜 11:30 A会場 (本館3階 352講義室)

座長:森山 洋憲(高知県工業技術センター)、井倉 則之( 九州大学)、榎本 俊樹(石川県立大学)

3Aa01~3Aa03:森山 洋憲
3Aa04~3Aa06:井倉 則之
3Aa07~3Aa10:榎本 俊樹

09:45 〜 10:00

[3Aa04] Effect of volatile compounds on the quality of Japanese fermented soy sauce

○王 碩1、Takehiro Tamura3、Nobuyuki Kyouno3、Xiaofang Liu1、Han Zhang1,2、Yoshinobu Akiyama1,2、Jie Yu Chen1,2 (1. Graduate School of Akita Prefectural University、2. Akita Prefectural University、3. Akita Prefectural Federation of Miso and Soy Sauce Manufacturers Cooperatives)